Toneelvereniging Gastvrij

Hyperactief speelt "Bureau OpStelten" april 2015
Filmfiguranten Teaser "Scrooge" 2015

Met dank aan:

Liudgerkerk Niekerk, Baron Theater Opende, Witte kerkje" Grootegast, Torenkerk Lutjegast

Herberg in de Groote Gast

Vos Schoenenmode Niekerk

Hazenberg Dier & Tuin Grootegast,Tuincentrum Drint Grootegast

Kapsalon Kreatief Opende

Themapark De Spitkeet Harkema

Verzoamelhuus Aeldakerka Niekerk

Voor de hulp bij de teaser danken wij:

Henk Roede (Studio Roede)

Marten Drint (Tuincentrum Drint)

Koos Wieringa (Foto Zuiderveld)

Jack Lieffering (Lieffering Electrotechniek)

Waling De Vries (Groente speciaalzaak De Vries)

Fam. Wolthuis

Gert Buist

Fondsen:

Scholten Kamminga Fonds

Prins Bernhard Cultuurfonds

Gastvrij bracht in de heerlijke donkere dagen voor kerst 2015  "Scrooge", een eigenwijze locatievoorstelling naar Dickens' wereldberoemde "A Christmas Carol."

Tegen de achtergrond van 19e eeuws Londen speelden we het verhaal van de oude vrek Scrooge, die op kerstavond bezoek krijgt van drie geesten die hem op het juiste spoor proberen te zetten.

Gastvrij heeft voor dit bijzondere project samenwerking gezocht met de jeugdafdeling, en ook een koor ontbrak niet.. Met muziek, een mooi verhaal, een gezonde scheut humor en vier prachtige speellocaties is Scrooge een bijzonder sfeervolle voorstelling geworden voor jong en oud.

Scrooge is voor de vereniging een er bijzonder project geweest. Maanden lang werk je met een grote groep mensen aan iets bijzonders en aan een visie en droom die uitkomt. Daar zijn wij als vereniging ontzettende dankbaar voor. Zonder alle hulp en inzet zouden wij dit niet hebben kunnen doen. Omdat er zoveel mensen meewerken kan het voorkomen dat mensen vergeten zijn om genoemd te worden. Mocht dit voorkomen ons excuses daarvoor.

2015: Scrooge",  naar Dickens'  "A Christmas Carol."

Contact:

Secretariaat Gastvrij